Nick Kyrgios US Open 2022 Flushing Meadows Tenis ATP US Open 2022 Tenis

Nick Kyrgios s-a schimbat după finala de la Wimbledon: „Sunt atât de profesionist încât nu mă mai recunosc. Ăsta nu sunt eu”

Nick Kyrgios se declară surprins de motivația de victorie pe care o resimte după pierderea finalei turneului de la Wimbledon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 12:03
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 12:02

Nick Kyrgios (25 ATP) l-a învins pe Benjamin Bonzi în patru seturi, scor 7-6 (3), 6-4, 4-6, 6-4, pentru a atinge a treia rundă competițională a Openului American, ediția 2022. 

Tenismenul australian a impresionat deopotrivă pe terenul de joc și în sala conferințelor de presă, unde a vorbit despre impactul pe care jucarea finalei turneului de la Wimbledon l-a avut asupra sa. 

Nick Kyrgios, despre profesionalism: „Aproape că nu mă mai recunosc, ăsta nu sunt eu.”

  • Serviciu monstruos: Nick Kyrgios a servit 30 de ași în meciul cu Benjamin Bonzi. 

„Finala Wimbledon a fost un punct de cotitură pentru mine, din punct de vedere psihologic. Am revenit în vârful tenisului, unde știu că aparțin. Nu știu unde ar fi fost motivația mea dacă aș fi câștigat turneul, dar să pierd după un meci atât de echilibrat a fost dur de asimilat pentru mine.

Am câștigat la Washington atât de multe meciuri și credeam că presiunea mă va părăsi, după finala de la Wimbledon.

N-aș fi crezut că voi pune atât de multă presiune pe umerii mei. În fiecare zi, am grijă la ce mănânc, încerc să dorm, iar la fiecare antrenament încerc să am cea mai bună mentalitate. Aproape că nu mă mai recunosc. Ăsta nu sunt eu. 

Kyrgios, calificat în turul 3 la US Open 2022

Încerc să echilibrez multe lucruri, presa, fanii sunt nebuni peste tot pe unde merg, viața mea personală, tenisul și simt că acum sunt foarte profesionist. 

Nu am crezut că finala de la Wimbledon mă va transforma astfel. Aș fi crezut că va fi invers, că voi fi relaxat, dar e stresant,” a declarat Nick Kyrgios, în conferința de presă organizată după victoria semnată în turul secund la Flushing Meadows.

În turul 3, Nick Kyrgios va primi replica americanului John Wolf (87 ATP), care i-a învins în primele două tururi pe Roberto Bautista Agut și Alejandro Tabilo. 

În clasamentul ATP LIVE, Nick Kyrgios a urcat trei locuri, până pe poziția 22. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!