GALERIE FOTO Carlos Alcaraz, dărâmat după câștigarea US Open: ce problemă a avut și de cât timp nu a mai avut o relație amoroasă

Carlos Alcaraz Tenis ATP US Open 2022 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 10:47
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 10:35

Carlos Alcaraz a vorbit despre dificultatea de a-și găsi o parteneră, în vederea începerii unei relații emoționale de lungă durată. 

Senzația tenisului masculin, Carlos Alcaraz (19 ani, 2 ATP) a dezvăluit detalii despre viața sa personală. Cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie a declarat că a fost singur în ultimul an și jumătate și a vorbit despre dificultatea de a-și găsi o parteneră, în contextul în care cariera de tenismen profesionist îl forțează să fie constant pe drumuri. 

„E complicat, pentru că nu stai niciodată într-un singur loc. E dificil să găsești persoana care poate împărtăși lucruri cu tine, dacă tu ești mereu în părți diferite ale lumii,” a precizat Carlos Alcaraz, într-un interviu acordat revistei Vogue.

Carlos Alcaraz, neimplicat în nicio relație amoroasă, de 18 luni

Tenismenul din Murcia a adăugat că îndeplinirea visului de a câștiga un Grand Slam nu a fost urmată de o perioadă facilă, din punct de vedere psihologic.

„Mi-a fost rău după ce am câștigat US Open. Ce s-a întâmplat - cred eu - e că am observat că mi-am îndeplinit visul copilăriei, iar aspirația mi s-a întunecat. M-am întrebat: acum, încotro?,” a dezvăluit cu onestitate Carlos Alcaraz, care nu s-a ferit să spună că a început să lucreze cu un psiholog.

Alcaraz, debusolat după câștigarea US Open: „Am observat că mi-am îndeplinit visul copilăriei, iar aspirația mi s-a întunecat.”

  • 6-4, 2-6, 7-6 (1), 6-3 a fost scorul finalei US Open 2022, câștigate de Alcaraz în defavoarea lui Ruud. 

„Isabel Balaguer m-a ajutat mult. Din punctul meu de vedere, e crucial să ieși pe teren zâmbind, simțindu-te bine. Te ajută mental. Pentru mine, asta înseamnă totul,” a completat Carlos Alcaraz, notează Bastien Fachan

Carlos Alcaraz a semnat o revenire impecabilă în circuitul ATP, după 104 zile de pauză. Jucătorul iberic a ieșit campion în turneul ATP 250 de la Buenos Aires, adjudecându-și al 7-lea trofeu al carierei, înainte de a împlini 20 de ani. 


Cum arata iahtul pe care Nadal si l-a cumparat cu 5 milioane de euro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!