AMENDA URIASA pentru Kyrgios dupa scena SOC de la Roma: a aruncat cu un scaun pe teren si a abandonat meciul! VIDEO

Nick Kyrgios Casper Ruud Roma 2019 Tenis Kyrgios, scena SOC la Roma: a aruncat cu un scaun pe teren si a abandonat meciul! VIDEO
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019, 22:09
Data actualizarii: Joi 16 Mai 2019, 22:10

Nick Kyrgios a abandonat meciul cu Casper Ruud in urma unui scandal imens. 

UPDATE: ATP a anuntat pedeapsa pe care o va primi Nick Kyrgios dupa ce a abandonat meciul cu norvegianul Casper Ruud la 1-1 la seturi, dupa ce a fost penalizat de arbitru. Kyrgios a dat cu sutul in mai multe obiecte si a aruncat cu un scaun pe terenul de joc. Apoi, australianul a parasit terenul.

20.000 de euro este amenda pe care o va primi Kyrgios. In plus, ii vor fi retrase punctele si premiul aferente victoriei obtinute in primul tur la Roma. 


Kyrgios ramane cel mai controversat jucator din circuitul ATP! Jucatorul australian a fost eliminat in meciul cu norvegianul Casper Ruud la 1-1 la seturi, dupa ce a fost penalizat de arbitru. Kyrgios a sutat in mai multe obiecte si a aruncat cu un scaun pe terenul de joc, apoi a parasit terenul.

Kyrgios pierduse primul set cu 3-6, iar apoi s-a impus la tiebreak in setul al doilea, 7-6(7-5). In decisiv, la 1-2, Kyrgios a rabufnit si a aruncat cu scaunul pe teren. Australianul s-a plans de oamenii care se plimbau prin tribuna, iar arbitrul a acordat game penalty. Apoi l-a eliminat de tot dupa rabufnirea jucatorului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!