rafael nadal Australian Open 2022 Rafael Nadal Australian Open 2022 Tenis

VIDEO Ce a făcut Rafael Nadal la câteva minute după finala de peste 5 ore de la Australian Open

Rafael Nadal a arătat în finala Australian Open 2022 de ce este catalogat unul dintre cei mai buni luptători din istoria tenisului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 13:37
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 14:06

Jucătorul iberic a reușit să cucerească al 21-lea trofeu de Grand Slam al carierei și al doilea titlu la Melbourne, din șase încercări. 

Sportivul din Spania a făcut performanța să fie istorică, învingându-l pe Daniil Medvedev după ce a fost infectat cu COVID în luna decembrie și nu s-a antrenat înainte să zboare către Antipozi.

În plus, Nadal a rezistat 5 ore și 24 de minute în fața numărului 2 ATP, pe care l-a întors de la neverosimilul scor, 2-6, 6-7, 2-3, 0-40, încheind finala în favoarea sa, după 5 ore și 24 de minute, scor 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5. 

Ce a făcut Nadal la câteva minute după festivitatea de premiere

Locul 5 ATP a surprins pe toată lumea când a fost surprins în sala de sport, în timp ce făcea o încălzire ușoară pe bicicletă, chiar dacă în timpul meciului a suferit destul de mult din punct de vedere fizic, iar la festivitea de premiere a cerut un scaun pentru a se odihni. 

Este o practică comună pentru sportivii care fac efort foarte mare de a mai face puțină activitate fizică ușoară pentru a ajuta mușchi să se relaxeze într-un ritm lent, lucru indicat pentru recuperarea corpului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!