Rafael Nadal campion Australian Open 2022 Australian Open 2022 rafael nadal Rafael Nadal Daniil Medvedev finala Australian Open 2022 Rafael Nadal presa Tenis

FOTO „Când îți spun că e imposibil, gândește-te la Rafa!” Primele pagini ale marilor ziare europene omagiază victoria lui Nadal

Pentru succesul de la Melbourne, Rafael Nadal a fost elogiat în primele pagini ale publicațiilor faimoase din presa sportivă europeană. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 11:00
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 11:16

Rafael Nadal a ocupat cele mai multe prime pagini ale ziarelor cunoscute în presa sportivă europeană luni, 31 ianuarie, la mai puțin de 24 de ore după cucerirea celui de-al 21-lea titlu de Grand Slam al carierei. În ultimul act al Openului Australian, Nadal l-a depășit în 5 seturi pe Medvedev (25 de ani, 2 ATP), scor 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5.

Presa din Spania a onorat cum se cuvine ocazia istorică creată de tenismenul în vârstă de 35 de ani, născut în Manacor. „Cel mai bun din istorie!”, a scris Mundo Deportivo, în timp ce Marca a ales un mesaj inspirațional: „Când îți spun că un lucru e imposibil, gândește-te la Rafa”. 

L'Equipe: ”Marțianul” Rafael Nadal

„Cel mai mare”, a titrat AS, iar Sport.es l-a catalogat „Erou” pe Rafael Nadal. El Pais l-a descris pe Nadal drept „Cel mai mare dintre cei mari,” pe când El Mundo a scris despre iberic: „Mai mare decât niciunul.”

În presa internațională, L'Equipe l-a numit pe campionul Openului Australian „Marțianul,” francezii așteptându-l pe Rafael Nadal să participe la Roland Garros în acest an. 

Roland Garros 2022 se va desfășura în perioada 22 mai - 5 iunie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!