Emma Răducanu i-a cucerit pe români! Discurs în română în fața spectatorilor de la Cluj: „Nu vorbesc foarte bine!”

Emma Răducanu se află în România, acolo unde va participa la WTA Transylvania Open. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 21:19
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 21:23

Campioana de la US Open cu origini românești a mers la Cluj, acolo unde o va înfrunta pe Polona Hercog în primul tur. La turneu va participa și Simona Halep, care va juca împotriva colegei sale de la dublu, Gabriela Ruse. 

Restricțiile de Covid-19 nu le permit fanilor să se afle în arenă în momentul disputării meciurilor, însă aceștia au putut merge la antrenamente, acolo unde și-au urmărit tenismenele favorite. Emma s-a aflat și ea acolo. 

  • Emma Raducanu

Discurs în română al Emmei Răducanu 

Tânăra senzație a tenisului a fost prezentă și ea la sesiunea de antrenamente, iar înainte a avut loc un mic moment în care jucătoarele au vorbit la microfon. În momentul în care a venit rândul său, Emma a surprins pe toți când a început să se adreseze în limba română. 

Sala a izbucnit în urale, iar tenismena și-a continuat discursul, punctând că nu vorbește bine, însă a făcut un efort să le vorbească suporterilor. 

„Nu pot să vorbesc foarte bine, dar pot să încerc. Vreau să spun mulțumesc foarte mult și oamenii au fost foarte prietenoși cu mine. Îmi lipsesc românii. Iubesc România și să fiu aici”, a spus Emma. 

Modifică setările cookies