Tenis

Emma Răducanu vine cu antrenor nou la Cluj-Napoca! Cine o va pregăti pe campioana US Open în finalul sezonului

Antrenorul Emmei Răducanu a pregătit-o în trecut pe Johanna Konta, a doua cea mai bună jucătoare din Marea Britanie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 11:11
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 11:20

Emma Răducanu ocupă locul 18 în cursa pentru Turneul Campioanelor de la Guadalajara și, chiar dacă șansele de calificare sunt reduse, va participa la Transylvania Open cu gândul de a confirma performanța extraordinară, atinsă la US Open în toamnă. 

Despărțită de Andrew Richardson, antrenorul care a îndrumat-o în drumul spre trofeu la New York, Emma Răducanu a decis să nu îi prelungească contractul și l-a ales pe fostul tehnician al Johannei Konta, Esteban Carril ca înlocuitor, pentru perioada următaore, informează BBC

Esteban Carril o va antrena pe Emma Răducanu în finalul sezonului 2021


Este vorba despre un parteneriat în probă, la finalul căruia Emma Răducanu va decide dacă îl va continua sau se va orienta către un alt antrenor.

Esteban Carril a încetat colaborarea cu Johanna Konta în 2016, la finalul celui mai bun sezon împreună, când sportiva din Marea Britanie a ajns în prima sa finală de turneu de mare șlem și a cucerit primul său titlu în WTA.

După trofeul cucerit la US Open, Emma Răducanu a jucat un singur meci, înfrângerea cu Aliaksandra Sasnovich suferită în turul secund al întrecerii WTA 1000 de la Indian Wells.  

Modifică setările cookies