Simona Halep emma raducanu Garbine Muguruza Transylvania Open Turneu WTA 250 Cluj-Napoca Tenis

FOTO Arena BT din Cluj-Napoca, gata să le primească pe Simona Halep, Emma Răducanu și Garbine Muguruza: cum arată sala acum

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost amenajată pentru a putea găzdui două meciuri în același timp, în cadrul Transylvania Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 09:39
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 09:46

Arena BT din Cluj-Napoca este pregătită să găzduiască a doua competiție de calibru WTA 250 desfășurată în România în acest an. După Winners Open, organizatorii clujeni au mărturisit că prețul derulării Transylvania Open este mai mare, întrucât au fost nevoiți să amenajeze două terenuri în Sala Polivalentă, folosindu-se de o prelată cu izolare fonică.

„Această prelată a fost produsă de noi. Are două straturi antifonice, sunt 5-6 metri distanță între ele, deci facem tot ce putem pentru a izola fonic. Este un turneu mai costisitor decât cel din vară (Winners Open) din cauza acestor provocări logistice. Sărim, cu siguranță, de un milion de euro”, a spus directorul turneului, Patrick Ciorcilă, notează GSP

  • Arena BT din Cluj-Napoca, gata să le primească pe Simona Halep, Emma Răducanu și Garbine Muguruza: cum arată sala

Costurile organizării Openului Transilvaniei depășesc un milion de euro


Competiția la care vor participa Simona Halep, Garbine Muguruza și Emma Răducanu oferă premii financiare în valoare de $235,000 și va avea loc în săptămâna 25-31 octombrie. 

În zilele de weekend, 23 și 24 octombrie, Sala Polivalentă va găzdui calificările, în care vor participa, printre altele, Irina Bara și Andreea Prisăcariu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!