Transylvania Open emma raducanu Garbine Muguruza Simona Halep Turneu WTA 250 Cluj-Napoca Tenis

GALERIE FOTO Organizatorii Transylvania Open au pregătit sticle de țuică și vișinată pentru Emma Răducanu și Garbine Muguruza

Organizatorii Openului Transilvaniei le-au oferit jucătoarelor participante o ie și câte o sticlă de țuică și vișinată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 13:31
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 13:45

Organizatorii turneului Transylvania Open își răsfață jucătoarele. Clujenii le-au pregătit participantelor cadouri pe care să le țină minte ani buni, de acum încolo.

Directorul turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Patrick Ciorcilă a dezvăluit că jucătoarele vor primi câte o ie tradițional românească, în semn de mulțumire pentru participarea la această întrecere.

În plus, pachetul conține o brățară purtătoare de noroc, usturoi pentru a alunga spiritele rele aduse de Dracula în Transilvania, lavandă și câte o sticlă de țuică și vișinată pentru a le încuraja în momentele mai puțin bune. 

Emma Răducanu a sosit la Cluj-Napoca în dimineața zilei de sâmbătă, 23 octombrie


Pentru a le face șederea în România mai plăcută și, probabil, mai îndelungată, oficialii turneului le-au pus jucătoarelor în pachete și câte o sticlă de țuică și vișinată.

Emma Răducanu, Garbine Muguruza, Paula Badosa și Anett Kontaveit sunt dintre jucătoarele străine cu renume care vor lua parte la Transylvania Open. Celor patru li se va alătura Simona Halep, ca jucătoare importantă din topul WTA, iar România va avea minim cinci jucătoare pe tabloul principal, în persoanele Simonei Halep, Irinei Begu, Gabrielei Ruse, Anei Bogdan și Jaquelinei Cristian. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!