Halep, duel cu coechipiera de la dublu Ruse, în debutul Transylvania Open! Emma Răducanu și-a aflat adversara! Aici tabloul complet

emma raducanu Gabriela Ruse Transylvania Open WTA Tenis
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:42
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 17:47

Transylvania Open, al doilea turneu WTA 250 organizat la Cluj-Napoca în 2021, este gata să ia startul. 

Sămbătă a avut loc tragerea la sorți a tabloului de la Transylvania Open, acolo de unde s-au retras din competiție nume importante din clasamentul WTA, cea mai recentă dintre ele fiind Garbine Muguruza (5 WTA). 

Cu toate astea, românii se bucură de prezența Emmei Răducanu, ajunsă în urmă cu o noapte la Cluj, iar datorită retragerilor jucătoarelor străine, Ana Bogdan (28 de ani, 105 WTA) și Andreea Prisăcariu (21 de ani, 254 WTA). Cea din urmă bifează astfel prima prezență într-un turneu WTA. 

Halep, duel cu Ruse în primul meci 

În urma tragerii la sorți, Simona Halep a picat cu partenera sa de la dublu, Gabriela Ruse. Emma Răducanu, campioana de la US Open va juca împotriva Polonei Hercog în primul meci de la Open-ul Transilvaniei, în timp ce Begu va fi implicată într-un alt duel românesc, înfruntând-o pe Irina Bara. 

Jaqueline Cristian va juca împotriva Kajai Juvan, în timp ce Ana Bogdan va da peste Ivana Jorovic. De cealaltă parte, Andrea Prisacariu va juca împotriva unei adversare venită din calificări. 

Cum arată tabloul complet

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!