Anett Kontaveit US Open 2022 conferinta de presa Serena Williams US Open 2022 Tenis WTA US Open 2022 Tenis

Efectul Serena Williams! Anett Kontaveit a plecat plângând de la conferința de presă

A doua jucătoare a lumii, estona Anett Kontaveit a părăsit sala conferințelor de presă plângând, încheind brusc seria declarațiilor oferite după eșecul suferit în fața Serenei Williams. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 09:10
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 09:10

Finalistă a Turneului Campioanelor în 2021, Anett Kontaveit (26 de ani, 2 WTA) a fost învinsă de Serena Williams, scor 7-6 (4), 2-6, 6-2, în turul secund al Openului American, ediția 2022.

Campioana turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca s-a regăsit dominată de emoții la finalul conferinței de presă, după o singură întrebare primită în limba estonă. Lacrimile au venit pe fondul frustrării acumulate în urma unui eșec la limită, dar și a ostilității publicului; de-a lungul partidei, Serena Williams a cerut de mai multe ori publicului newyorkez să nu huiduie reușitele adversarei sale.

Anett Kontaveit, copleșită după un meci pierdut în fața unui public ostil

„A fost foarte greu. Știam că vine, am urmărit meciul Serenei din primul tur, dar e o altă situație, să te afli tu însăți pe teren în aceste condiții. Nu am mai trăit așa ceva până acum. Am dat tot ce am avut și cred că am făcut un meci bun, dar asta e. 

Nu m-au huiduit, dar au vrut ca Serena să câștige. Nu am considerat publicul ca atacându-mă personal, iar adversara mea a meritat victoria, a jucat mai bine în setul decisiv,” a spus Anett Kontaveit, în dialog cu jurnaliștii americani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!