Tenis

”Când mă gândesc la Simona Halep, îmi vin în minte eșecuri dureroase” Elina Svitolina are motive de teamă înaintea meciului din optimi

Conform bookmakerilor, Simona Halep pleacă cu a doua șansă în meciul cu Elina Svitolina din optimile US Open 2021.

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 06:53
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 07:00

Elina Svitolina a mărturisit înaintea episodului cu numărul 11 al întâlnirilor directe cu Simona Halep că a suferit puternic după anumite partide cedate în fața jucătoarei din România. 

Simona Halep o conduce pe Elina Svitolina cu 2-0 în meciurile disputate în turneele de mare șlem, după ce a învins-o în sferturile Roland Garros 2017, grație unei reveniri cvasi-imposibile, de la 3-6 și 0-5 în setul 2, dar și în semifinalele Wimbledon 2019, în minimum de seturi.

  • ”Când mă gândesc la Simona Halep, îmi vin în minte eșecuri dureroase” Elina Svitolina are motive de teamă înaintea meciului din optimi

Scorul întâlnirilor directe între Halep și Svitolina este egal, 5-5


”Când mă gândesc la Simona Halep, îmi vin în minte multe meciuri. Am suferit unele eșecuri dureroase, dar am reușit și câteva victorii frumoase. Va fi o nouă bătălie de proporții și un meci mare. 

Sunt foarte fericită că am ajuns în acest tur și cred că sunt foarte bine pregătită. Nu aș fi putut să joc un tenis mai bun în acest moment”, a prefațat Elina Svitolina cea de-a 11-a întâlnire directă dintre cele două jucătoare. 

Unul dintre cele mai dureroase eșecuri suferite de Elina Svitolina în fața Simonei Halep este sfertul de finală cedat la Roland Garros 2017, când românca a revenit de la 3-6, 0-5 și s-a impus în trei seturi. Două meciuri mai târziu, Halep avea să câștige primul turneu de mare șlem din cariera sa.

Desfășurarea partidei din optimile US Open, Simona Halep vs. Elina Svitolina va fi transmisă live text pe www.sport.ro. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies