Tenis

Oficialii US Open au decis ora de start a blockbusterului Simona Halep - Elina Svitolina. Meciul se va juca pe cel mai mare stadion din lume

Simona Halep și Elina Svitolina au aflat ora de start a meciului pe care îl vor disputa în optimile US Open 2021. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 22:27
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 22:31

Organizatorii US Open au fixat ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa în optimile de finală ale ediției 2021. A unsprezecea întâlnire directă între sportiva din România și Elina Svitolina se va desfășura pe cel mai mare stadion din lume, Arena Arthur Ashe, începând cu ora 19:00. 

În turneele de mare șlem, Simona Halep o conduce pe ucraineancă cu 2-0, după ce a învins-o în sferturile Roland Garros 2017, grație unei reveniri cvasi-imposibile, de la 3-6 și 0-5 în setul 2, dar și în semifinalele Wimbledon 2019, în minimum de seturi. Pe suprafață hard, victoriile au fost împărțite în mod egal, scorul ajungând la 3-3.

Simona Halep - Elina Svitolina se joacă duminică, de la ora 19:00 


”De obicei, îmi place să discut și să prezic cine va fi în semifinale, în finală, iar pe mine mă exclud, dar aseară la cină m-am uitat pe tablou și fiecare meci e o semifinală. La acest turneu, nu am nicio idee, toate jucătoarele sunt puternice, iar partidele, grozave,”
a declarat Simona Halep în conferința de presă organizată după victoria bifată în defavoarea Elenei Rybakina. 

Desfășurarea partidei Simona Halep vs. Elina Svitolina va fi transmisă live text pe www.sport.ro.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies