Novak Djokovic Tenis ATP US Open 2021 Tenis

Novak Djokovic, fatalist după eșecul de la New York: „Nu știu dacă voi mai juca vreun turneu. Nu am niciun plan, absolut nimic!”

Dezamăgit de înfrângerea suferită în finala US Open, Novak Djokovic nu știe dacă va mai juca vreun turneu de tenis în viitorul apropiat. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 09:05
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 09:10

Starea de spirit a numărului 1 ATP, Novak Djokovic nu este cea mai bună, după ce tenismenul din Serbia a ratat șansa unui Grand Slam istoric în finala US Open

„Lăsați-mă să vă spun: nu am niciun plan, absolut nimic. Nu știu dacă voi juca vreun turneu, undeva,” a declarat liderul mondial în New York, la scurt timp după încheierea finalei US Open.

Novak Djokovic: ”Nu am niciun plan, nu știu dacă voi juca vreun turneu!”


Învins de Daniil Medvedev în ultimul act, 6-4, 6-4, 6-4, Djokovic a analizat partida, spunând că nu regretă nimic din pregătirea sa: „Cred că am încercat să fac tot ce mi-a stat în puteri să mă pregătesc în cea mai bună modalitate pentru a mă aduce în starea optimă fizică, psihică și spirituală. 

Simt că am fost mai lent și mi-a lipsit jumătate de pas, în mod special la retur, are e una dintre cele mai importante lovituri ale mele. La asta s-a adăugat faptul indiscutabil că Medvedev a servit grozav. La sfârșit, rămâne un regret pentru acest meci, dar și recunoștință și mândrie pentru tot ce s-a întâmplat,” a adăugat Novak Djokovic, triplu campion de Grand Slam în 2021, notează Tennis World USA

Modifică setările cookies