Florin Segarceanu fed cup Tenis

Cine va juca pentru Romania la FED Cup in meciul cu Rusia! Florin Segarceanu a facut anuntul OFICIAL

Romania va intalni Rusia in Grupa Mondiala la Fed Cup.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 15:21
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 23:26
Din articol

Romania va intalni Rusia in meciul din Grupa Mondiala a FED Cup. Capitanul nejucator al Romaniei, Florin Segarcea, a anuntat din ce jucatoare va fi formata echipa care le va infrunta pe rusoaice.

Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) si Jaqueline Cristian (209 WTA).

"O sa fie un meci foarte greu si din pacate nu am putut sa aducem la lot cele mai bune jucatoare. Pentru mine este o dezamagire ca nu avem cea mai buna echipa, dar trebuie sa intelegem ca tenisul este in primul rand un sport individual, iar jucatoarele trebuie sa-si vada de propriile interese, sa-si vada de cariera si sa se menajzeze. Pe de alta parte, avem acum un schimb de generatii, pe care poate ca il faceam peste cativa ani, si ma bucur ca o sa putem testa o echipa mai tanara cu jucatoare care au deja experienta internationala si este momentul sa arate ce pot la echipa nationala", a declarat pentru www.frt.ro , Florin Segarceanu, capitanul-nejucator al echipei Romaniei.

Programul meciurilor

Meciul dintre echipele nationale ale Romaniei si Rusiei va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, dupa urmatorul program:

- Vineri, 7 Februarie, de la ora 16.00

- Sambata, 8 Februarie, de la ora 14.00

 

Biletele pentru acest meci sunt deja disponibile online.

Modifică setările cookies