Begu - Linette și Buzărnescu - Swiatek, în prima zi a barajului Polonia - România! La ce oră va începe prima partidă

Polonia Romania baraj Billie Jean King Cup Irina Begu Mihaela Buzarnescu ordinea meciurilor Polonia Romania playoff Cupa Billie Jean King Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 13:50
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 08:45

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu pleacă cu șansa a doua în meciurile pe care le vor juca în prima zi a barajului dintre Polonia și România, de la Radom. 

Tragerea la sorți a ordinii meciurilor barajului Polonia - România, care urmează să se joace vineri și sâmbătă (15-16 aprilie), în orașul Radom s-a încheiat fără nicio surpriză.

Căpitanii nejucători Horia Tecău, respectiv Dawid Celt le-au desemnat pe Irina Begu, respectiv Iga Swiatek ca prime jucătoare din echipele lor, astfel că duelul direct dintre cele două va avea loc în a doua zi a confruntării. Meciurile se vor juca pe suprafață hard indoor. 

Irina Begu poate pune România în avantaj, după primul meci

Acțiunea va începe în Sala Polivalentă din Radom vineri, la ora 14:00, cu meciul dintre Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) și Magda Linette (30 de ani, 58 WTA). Linette o conduce pe Begu cu 3-1 la meciurile directe, dar scorul întâlnirilor jucate pe suprafață hard este egal, 1-1. Cea mai recentă partidă a avut loc în 2021, la Cleveland, terminată cu o victorie în minim de seturi pentru româncă. 

Prima zi va fi încheiată o dată cu meciul dintre Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 123 WTA) și noul lider WTA, Iga Swiatek (20 de ani). Va fi primul meci direct între Buzărnescu și Swiatek. 

Programul meciurilor din prima zi a barajului, vineri, 15 aprilie

  • ora 14:00 - Irina Begu vs. Magda Linette
  • imediat după - Mihaela Buzărnescu vs. Iga Swiatek

Sâmbătă, 16 aprilie va fi ziua care va decide echipa calificată la turneul final Billie Jean King Cup din acest an. Irina Begu și Iga Swiatek vor deschide ziua de la ora 12:00, meci urmat de confruntarea dintre Mihaela Buzărnescu și Magda Linette. 

În partida de dublu, a cincea, care va fi jucată în cazul în care scorul va fi egal, 2-2, Andreea Mitu și Andreea Prisăcariu le vor întâlni pe Magdalena Frech și Alicja Rosolska. 

Toate nominalizările pot suferi modificări, în funcție de eventuale accidentări care pot surveni pe parcurs. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!