Polonia Romania baraj Billie Jean King Cup Iga Swiatek Polonia imn Polonia Polonia Romania playoff Cupa Billie Jean King reactie Iga Swiatek Tenis

VIDEO Gafă monumentală comisă de polonezi, la intonarea imnului: reacția Igăi Swiatek s-a viralizat pe Twitter 

Iga Swiatek a fost stânjenită de momentul rușinos apărut în intonarea imnului polonez, în prima zi a barajului Polonia - România, de la Radom. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 10:00
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 10:07

Polonia conduce România la finalul primei zile a barajului decisiv pentru calificarea la Billie Jean King Cup 2022, dar evenimentul a început cu o întâmplare stânjenitoare, în Sala Sporturilor din Radom.

Imediat după intonarea imnului României, redat în versiune prelungită, logistica sălii noi din Radom le-a pus probleme polonezilor.

Iga Swiatek a făcut uitată toată întâmplarea, învingând-o cu 6-1, 6-0 pe Mihaela Buzărnescu

Tranziția naturală dintre imnuri a fost prelungită mai mult decât ar fi fost normal, iar peste tăcerea ciudată lăsată a intervenit prezența de spirit a miilor de spectatori din tribune, care au început să cânte imnul Poloniei fără a mai aștepta acompaniamentul sistemului de sunet.

Pe un ton de glumă, se pare că polonezii au găsit între timp butonul de „play”, iar imnul a fost redat, în cele din urmă, forțându-i pe spectatori să reînceapă intonarea acestuia. 

Cea mai simpatică reacție i-a aparținut noului lider WTA, Iga Swiatek, autoare a unei expresii faciale de confuzie, prin care a lăsat de înțeles că a fost neplăcut surprinsă de neajunsurile logistice ori neatenția comisă de administratorii sălii.

Ziua s-a încheiat însă cu zâmbete pe buzele tuturor spectatorilor polonezi, prezenți în tribunele arenei din Radom, unde Iga Swiatek a pierdut doar un game, în primul meci jucat din postura de număr 1 WTA. La finalul meciului cu Mihaela Buzărnescu, Swiatek s-a oprit în fața fanilor pentru o sesiune de autografe.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!