VIDEO Gafă monumentală comisă de polonezi, la intonarea imnului: reacția Igăi Swiatek s-a viralizat pe Twitter 

Polonia Romania baraj Billie Jean King Cup Iga Swiatek Polonia imn Polonia Polonia Romania playoff Cupa Billie Jean King reactie Iga Swiatek Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 10:00
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 10:07

Iga Swiatek a fost stânjenită de momentul rușinos apărut în intonarea imnului polonez, în prima zi a barajului Polonia - România, de la Radom. 

Polonia conduce România la finalul primei zile a barajului decisiv pentru calificarea la Billie Jean King Cup 2022, dar evenimentul a început cu o întâmplare stânjenitoare, în Sala Sporturilor din Radom.

Imediat după intonarea imnului României, redat în versiune prelungită, logistica sălii noi din Radom le-a pus probleme polonezilor.

Iga Swiatek a făcut uitată toată întâmplarea, învingând-o cu 6-1, 6-0 pe Mihaela Buzărnescu

Tranziția naturală dintre imnuri a fost prelungită mai mult decât ar fi fost normal, iar peste tăcerea ciudată lăsată a intervenit prezența de spirit a miilor de spectatori din tribune, care au început să cânte imnul Poloniei fără a mai aștepta acompaniamentul sistemului de sunet.

Pe un ton de glumă, se pare că polonezii au găsit între timp butonul de „play”, iar imnul a fost redat, în cele din urmă, forțându-i pe spectatori să reînceapă intonarea acestuia. 

Cea mai simpatică reacție i-a aparținut noului lider WTA, Iga Swiatek, autoare a unei expresii faciale de confuzie, prin care a lăsat de înțeles că a fost neplăcut surprinsă de neajunsurile logistice ori neatenția comisă de administratorii sălii.

Ziua s-a încheiat însă cu zâmbete pe buzele tuturor spectatorilor polonezi, prezenți în tribunele arenei din Radom, unde Iga Swiatek a pierdut doar un game, în primul meci jucat din postura de număr 1 WTA. La finalul meciului cu Mihaela Buzărnescu, Swiatek s-a oprit în fața fanilor pentru o sesiune de autografe.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!