Andreea Prisăcariu, de nederanjat: „Nu mă afectează comentariile de ură, sunt o vikingă!”

Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu declaratie Polonia Romania baraj Billie Jean King Cup Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 09:50
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 09:51

Andreea Prisăcariu a mărturisit că este de nederanjat, grație personalității sale, în contextul criticilor primite în urma înfrângerii, scor 6-0, 6-0 din meciul cu Iga Swiatek. 

Debutul Andreei Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) în Billie Jean King Cup s-a încheiat fără vreun game câștigat, însă misiunea sportivei legitimate la CS Dinamo București a fost mai mult decât dificilă, având-o de partea opusă a fileului pe Iga Swiatek, număr 1 WTA, neînvinsă timp de 17 meciuri, înaintea barajului Polonia - România

Criticată inclusiv de Cristian Tudor Popescu și Florin Prunea, Andreea Prisăcariu le-a răspuns contestatarilor, afirmând că se simte atacată de oamenii din presa din România. 

„Dacă voi mai fi convocată în viitor, mă voi prezenta întotdeauna pentru România!”

„Mă bucur că am fost aici și apreciez fiecare moment petrecut cu echipa noastră. Dar convocarea la aceasta echipă a provocat crucificarea mea de către presa din România. Cred că nu a mai există un fenomen de bullying atât de agresiv asupra unui sportiv în țara mea.

Dar eu merg oricum înainte! …Dacă voi mai fi convocată în viitor, mă voi prezenta întotdeauna pentru România, așa cum am făcut de la vârsta de 12 ani!”, a declarat în exclusivitate, Andreea Prisăcariu pentru doardinamo.com.

Andreea Prisăcariu: „Personalitatea mea nu îmi permite să fiu descurajată de acest tip de comentarii.”

„M-am obișnuit să primesc comentarii negative, e în regulă, pentru că toți avem parte de ele, dar nu am văzut tenismeni care să fie tratați în felul ăsta, primind atât de multă ură. Nici nu știu cum să îl descriu. Poate e gelozie, plictiseală... nu știu. 

Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să fiu descurajată de acest tip de comentarii. Sunt o vikingă. Percepția lor asupra mea nu mă afectează în niciun fel,” a declarat Andreea Prisăcariu în podcastul MatchPointCAN. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!