VIDEO Debutanta Prisăcariu a făcut întreaga echipă să râdă cu lacrimi: „Chiar dacă e echipa cum e, dar și întrebările au sunat negativ”

Andreea Prisacariu conferinta de presa Andreea Prisacariu show Polonia Romania baraj Billie Jean King Cup ras cu lacrimi Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 12:30
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 13:46

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) a făcut spectacol la conferința de presă, nereușind să răspundă cu seriozitate la întrebările adresate. 

Andreea Prisăcariu nu a jucat niciun meci pentru echipa României în Billie Jean King, dar a acaparat deja întreaga atenție în cadrul lotului convocat pentru barajul cu Polonia.

Număr 324 WTA, Prisăcariu a făcut-o pe colega Andreea Mitu să își șteargă lacrimile din ochi, după o porție zdravănă de râs, procurată tocmai în timpul conferinței de presă. 

Andreea Prisăcariu: „Și întrebările au fost de așa natură încât să sune mai negativ.”

Chestionată cum a ajuns să fie convocată în premieră la echipa națională de tenis feminin a României, Andreea Prisăcariu a replicat: 

„Povestea v-am cam zis-o, e clasică. Am fost contactată, m-am prezentat ...,” a apucat să spună Andreea, colegele sale au izbucnit în râs și au încercat să și-l mascheze, punându-și fața în palme.

„Mă iertaţi, dar îmi vine să râd de 10 minute încontinuu. Îmi doresc să-l ascult pe Horia, pe căpitanul nostru ... Vai de capul meu! Şi, sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e...”, a continuat sportiva legitimată la Dinamo București, accentuând râsetele colegelor, dar și a căpitanului nejucător, Horia Tecău. 

„Probabil vă gândiţi că este mai complicat, dar şi întrebările au fost de aşa natură încât să sune mai negativ, dacă mă întrebaţi pe mine. Eu sunt o persoană foarte pozitivă. Nu contează că este numărul 1 mondial, că este 5, 10 sau 50, chiar nu are nicio relevanţă.

Ideea e să dăm tot ce putem şi tot ce avem mai bun pe teren. Să ne facem treaba cât mai bine putem. Că ieşim învingătoare, sau nu ... Până la urmă este o experienţă pentru mine. O să învăţ de la ele, de la Horia, de la antrenorii noştri. E prima oară când sunt în această postură, vreau să mă bucur, să fiu ochi şi urechi.

Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi, pentru că suntem puternice întotdeauna, cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută,” a completat Andreea Prisăcariu, notează Digi Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!