GALERIE FOTO Anna Kalinskaya, provocatoare pe Instagram: adversara Simonei Halep de la Washington le-a eclipsat pe celelalte jucătoare din WTA

Anna Kalinskaya sexy Anna Kalinskaya galerie foto Simona Halep Anna Kalinskaya Simona Halep WTA Washington Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 10:16

Anna Kalinskaya i-a lăsat muți pe cei 100,000 de urmăritori pe Instagram, prin postările provocatoare publicate. 

Anna Kalinskaya (23 de ani, 71 WTA) este adversara Simonei Halep din optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Washington. Sportiva din Federația Rusă are locul 70 mondial drept cea mai înaltă clasare a carierei, dar nu a reușit să câștige vreun titlu în circuitul de elită al tenisului feminin până în prezent.

Pe Instagram, Anna Kalinskaya este urmărită de peste 100,000 de persoane. Fosta iubită a tenismenului Nicholas Kyrgios a atras atenția multora prin imaginile provocatoare publicate pe rețeaua de socializare.

Cu o înălțime de 1,75 metri, Kalinskaya este una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din circuitul WTA. În luna mai a anului 2020, Anna Kalinskaya se despărțea de Nick Kyrgios, iar sfârșitul relației a avut un final intrigant. 

„Nu ești un băiat rău, ci o persoană rea. Du-te dracului, de vampir energetic! Lasă-mă în pace!", a fost mesajul scris public de Kalinskaya pentru Kyrgios.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!