GALERIE FOTO El a făcut spectacol la Wimbledon, dar ochii au fost pe ea în tribune! Cum arată iubita sexy a adversarului lui Nadal 

Taylor Fritz Morgan Riddle Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 14:22
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 14:23

Taylor Fritz (24 ani, 14 ATP) s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, acolo unde se duelează cu Rafael Nadal (36 ani, 4 ATP). 

Tenismenul american speră să facă surpriza la Wimbledon în acest sezon și are parte de susținere de lux în tribune. Fritz a călătorit la Londra alături de iubita sa, Morgan Riddle (24 ani), care l-a încurajat pe durata întregii partide cu Jason Kubler din optimile de finală, 6-3, 6-1, 6-4. 

Morgan este influencer și model din Minnesota, aparițiile sale trecând cu greu neobservate, datorită ipostazelor sexy în care se fotografiază și a ținutelor pe care le poartă. Tânăra este pasionată să pozeze, iar acest lucru se vede din postările de pe rețelele de socializare, acolo unde pune și fotografii de la meciurile iubitului său. 

Tânăra profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a-și susține și încuraja iubitul, postându-l după fiecare meci jucat. Cei doi sunt într-o relație de doi ani, americanul fiind căsătorit înainte de relația cu ea. Fritz are un băiat din căsătoria cu Raquel Pedraza. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!