Simona Halep WTA Washington 2022 Adversara Simona halep Anna Kalisnkaya WTA Washington 2022 Tenis

VIDEO Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-7, 0-2 (ret). Românca s-a retras în setul 2 al optimii de la Washington, după un joc mediocru

Simona Halep s-a retras în turul secund al optimii de finală de la Washington, jucate în compania Annei Kalinskaya. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 00:20
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 00:30

Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-7, 0-2 (ret.)
în optimi la Washington

Final prematur de turneu pentru Simona Halep, care se retrage la scorul de 5-7, 0-2. Sportiva din țara noastră a cerut time-out medical, arătându-se afectată de căldura mare de la Washington. 

După o scurtă discuție cu trainer-ul, românca a decis să se retragă și i-a strâns mâna Annei Kalinskaya, jucătoarea mai bună în cele 68 de minute ale jocului. 


Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-7, 0-2. Hold la zero pentru rusoaică, iar Simona Halep cere intervenția trainer-ului. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-7, 0-1. Break făcut de Kalinskaya în startul setului doi. Scenariul din primul se repetă. 


Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-7. Game & prim set, Anna Kalinskaya, iar Simona Halep se înfurite imediat după încheierea lui. Românca a egalat la 5, după ce a fost condusă cu 4-0, dar revenirea nu a fost confirmată în prelungirile setului.

Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-6. Contrar cursului jocului, Simona Halep pierde din nou șanse de a face game și își pierde serva într-un moment tensionat. Kalinskaya va servi din nou pentru a încerca să câștige primul set. 

 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-5. Break, Simona Halep! Jocul româncei revine la un nivel satisfăcător în momente-cheie, iar Kalinskaya ratează șansa de a închide setul la 4. Manșa întâi intră în prelungiri, unde un plus de moral are jucătoarea din țara noastră, pe fondul revenirii de la 0-4. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 4-5. Simona Halep reușește un nou game la zero, dar va avea nevoie să preseze pentru un break, la reluarea jocului. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 3-5. Time-out-ul medical cerut de Kalinskaya pare să fi fost bine sincronizat: rusoaica se regrupează, pune în teren un tenis mai bun și revine din nou într-un avantaj confortabil pe tabelă. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 3-4. Se multiplică greșelile în jocul Annei Kalinskaya, al cărei joc de picioare a scăzut vizibil în intensitate. Concentrarea Simonei Halep pare să revină la un nivel așteptat de fani. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 2-4. Un prim break reușit de Simona Halep, care profită de o eroare neforțată a Kalinskayei și își apropie game-ul la treizeci. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 1-4. Au trecut 18 minute de joc până ca Simona Halep să se înscrie pe tabela de marcaj. Game alb pentru numărul 16 WTA, care oprește seria rusoaicei. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 0-4. Setul șanselor ratate continuă pentru Simona Halep: jucătoarea din țara noastră mai trece pe lângă o minge de break, iar Kalinskaya întoarce și profită de erorile neforțate ale adversarei sale.

Simona Halep - Anna Kalinskaya 0-3. Serviciul nu o ajută pe Simona Halep în prima parte a setului unu, iar Kalinskaya are dublu break, după doar trei game-uri. Impresionană forța imprimată în retururi de rusoaică. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 0-2. Simona Halep ratează din nou șanse bune: a condus cu 40-15, dar a ratat mingile de break și a cedat ușor în prelungirile game-ului, permițându-i Annei Kalinskaya să confirme break-ul. 

Simona Halep - Anna Kalinskaya 0-1. Început incredibil de meci: Halep încheie cu dublă greșeală un game în care a condus cu 40-0. Break pentru Kalinskaya, încă de la prima ocazie avută. 


Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Cristina Bucșa (123 WTA), în runda inaugurală a întrecerii WTA 250 de la Washington.

Următoarea adversară a româncei este Anna Kalinskaya (23 de ani), numărul 71 WTA. Rusoaica a trecut în primul tur de Madison Brengle (32 de ani, 61 WTA), scor 6-3, 6-0.

Duelul din optimile de finală ale turneului de la Washington urmează să se joace miercuri, ora de disputare urmând să fie anunțată de organizatori.

Halep și Kalisnkaya nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA, iar rusoaica nu are niciun trofeu în palmares.

Simona Halep a comis o greșeală neforțată la 2 minute și jumătate, în medie

Sportiva din România a comis un număr record de greșeli neforțate, 33 de-a lungul partidei, dar a declarat că este bucuroasă că a reușit să obțină calificarea în minim de seturi, în ciuda unui final de meci în care a fost nevoită să servească de trei ori pentru a închide meciul. 

„Mă bucur să fiu aici. Atmosfera e foarte frumoasă. M-am simțit binevenită și vă mulțumesc. Mi-a luat mai mult timp să mă acomodez pe hard. Azi am avut ceva probleme, dar mă bucur că am închis în două seturi. Nu a fost ușor, dar mă bucur că am câștigat. 

Știu că nu există perfecțiune, dar pun multă presiune pe mine. Se întâmplă ca adversara să joace mai bine. Azi am luat totul punct cu punct”, a spus Simona Halep, în interviul oferit pe suprafața de joc.

Modifică setările cookies