Simona Halep WTA Washington 2022 Simona Halep Anna Kalinskaya Simona Halep retragere Washington Simona Halep Washington Tenis

VIDEO De ce s-a retras Simona Halep de la Washington: românca pierduse dureros primul set al optimii cu Anna Kalinskaya

Simona Halep a revenit de la 0-4 la 5-5 în primul set, dar l-a pierdut agonizant, scor 7-5, după 55 de minute de joc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 00:45
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 08:40

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a abandonat la scorul de 5-7, 0-2 în optimea de finală jucată în compania Annei Kalinskaya în turneul WTA 250 de la Washington.

După victoria neconvingătoare din primul tur, cu Cristina Bucșa, jucătoarea din țara noastră a avut parte de un prim set dezamăgitor în confruntarea cu Anna Kalinskaya.

Simona Halep, doborâtă de canicula de la Washington

Condusă cu 4-0, după numeroase șanse de break și de game ratate, Simona Halep a revenit impresionant, egalând la 5. Când lucrurile păreau să reintre în cursul normal, românca a cedat două game-uri consecutiv în prelungirile primului set, scenariu care s-a repetat și în startul setului secund.

La 5-7, 0-2, Simona Halep i-a cerut arbitrului time-out medical. În urma unei scurte discuții cu trainer-ul, vizibil afectată de căldura mare de la Washington, Simona Halep a refuzat pungile cu gheață oferite de medic și a părăsit banca de odihnă pentru a-i strânge mâna Annei Kalinskaya și a o anunța de retragerea sa din meci. 

Hotărârea a venit surprinzător de rapid, în condițiile în care Simona Halep nu a arătat mari probleme în deplasarea pe teren, și nici nu a acuzat dureri până la time-out-ul medical. 

Rămâne necunoscut, până în prezent, dacă Simona Halep a avut și alte motive care au condus-o înspre decizia de a părăsi turneul WTA 250 de la Washington. 

Modifică setările cookies