Simona Halep Anna Kalinskaya WTA Washington Anna Kalinskaya declaratie Simona Halep WTA Washington Simona Halep WTA Washington 2022 Tenis

„Nu aș fi vrut să câștig meciul așa!” Declarație fair-play din partea Annei Kalinskaya, în urma retragerii Simonei Halep

Anna Kalinskaya i-a transmis Simonei Halep urări de sănătate și a lăudat-o pentru perseverența sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 09:30
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 09:31

Anna Kalinskaya (23 de ani, 71 WTA) a câștigat primul meci direct cu Simona Halep (30 de ani, 16 WTA), dar sportiva din Federația Rusă a precizat că nu și-ar fi dorit să se impună în urma retragerii adversarei sale.

Pe când Kalinskaya conducea cu 7-5, 2-0, Simona Halep a cerut un time-out medical, din cauza caniculei care a ajuns-o din urmă. Sportiva din țara noastră s-a văzut în incapacitatea de a continua partida și a ales să se retragă din turneu. 

Anna Kalinskaya: „Simona Halep e în continuare o jucătoare foarte bună, care nu renunță niciodată.”

„Nu aș fi vrut să câștig meciul așa! Îmi pare rău pentru ea și sper să fie în regulă. A fost numărul 1 mondial și e în continuare o jucătoare foarte bună, care nu renunță niciodată! 

Nu s-a simțit bine și poate că din cauza căldurii a pățit asta!,” au fost cuvintele Annei Kalinskaya referitoare la retragerea Simonei Halep. 

În sferturile de finală ale întrecerii WTA 250 de la Washington, Anna Kalinskaya va primi replica estonei Kaia Kanepi (37 de ani, 37 WTA). 

Modifică setările cookies