GALERIE FOTO Fata adoptivă a lui Ilie Năstase vinde poze sexy pe site-uri pentru adulți! Charlotte recunoaște: „Tata mi-a zis să fac bani din orice!” 

Charlotte Nastase Ilie Nastase Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Iulie 2022, 14:59
Data actualizarii: Duminica 17 Iulie 2022, 15:06

Charlotte Năstase (32 ani) este fata adoptivă a fostului tenismen Ilie Năstase. 

Tânăra a fost adoptată de Ilie Năstase și Alexandra King, în perioada în care cei doi au fost căsătoriți, fiind al doilea copil adoptat de cuplu, după Nicholas, pe care l-au adoptat în 1987. În 1990, Năstase și actrița renumită pentru rolul din La Pelle (1981) au adoptat-o pe Charlotte. 

Femeia recunoaște că, deși a locuit timp de patru ani în România, când a fost mică, nu a mai păstrat legătura cu fostul tenismen. Cu toate astea, Charlotte a dezvăluit că cele care au susținut-o de-a lungul timpului au fost chiar Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie, și dădaca sa, Francoise. 

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe un site dedicat adulților

Charlotte a dezvăluit că tatăl său i-a spus să „facă orice pentru a câștiga bani”, iar alegerea sa a fost să își deschidă cont pe o celebră platformă pentru adulți, acolo unde încarcă poze și clipuri interzise minorilor. 

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani.

L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: 'Du-te și fă o grămadă de bani'”, a spus Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, pentru ziare.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!