GALERIE FOTO A renunțat la cariera în sport și a ales să își schimbe complet viața! „Cea mai sexy hocheistă din lume” fură privirile tuturor cu noua meserie 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 17:47
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 17:55

Mikayla Demaiter (22 ani) a renunțat la cariera în sport pentru a-și urma visul, în ciuda faptului că era o tânără hocheistă promițătoare. 

Canadianca a fost supranumită „cea mai sexy hocheistă” din lume, iar cariera sa se anunța a fi una strălucitoare. Mikayla Demaiter juca pe postul de portar și era unul dintre cei mai buni din liga sa. Tânăra a evoluat pentru Bluewater Hawks, însă a renunțat la sport și s-a reprofilat. 

Mikayla Demaiter a renunțat la sport și a ales o carieră în modelling 

Fata a urmărit o carieră în modelling și are mare succes cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Mikayla se pozează în ipostaze extrem de sexy, spre deliciul celor 1.3 milioane de urmăritori. 

„E timpul să spun adio hocheiului. A sosit momentul să întorc pagina și să merg mai departe, către un nou capitol al vieții mele. Pentru prima dată, hocheiul nu va mai fi prioritatea mea. Viitorul mă entuziasmează. 

Urmează noi provocări, noi aventuri și noi prietenii și sper să îmbrățișez aceste lucruri cu aceeași dragoste și pasiune, așa cum am făcut și cu hocheiul”, a scris Mikayla Demaiter pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!