"Sa vorbeasca cineva cu el, sa ii spuna asta!" Explicatia lui Ilie Dumitrescu pentru situatia lui Man la Parma! Care ar fi solutia pentru fotbalistul roman

"Sa vorbeasca cineva cu el, sa ii spuna asta!" Explicatia lui Ilie Dumitrescu pentru situatia lui Man la Parma! Care ar fi solutia pentru fotbalistul roman

Dennis Man (22 ani) s-a transferat la Parma la inceputul lunii februarie.

Fotbalistul roman a devenit cel mai scump jucator vandut din istoria Ligii 1, dupa ce Parma a platit 13 milioane de euro in schimbul sau. Desi a fost si cel mai scump transfer facut de italieni in iarna, Man nu a reusit inca sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Extrema are deja 5 meciuri in tricoul Parmei, insa in fiecare dintre ele a intrat din postura de rezerva, fara sa reuseasca sa se faca remarcat

Ilie Dumitrescu a analizat prestatiile lui Dennis Man din Serie A si a dezvaluit ca jucatorul trebuie sa se adapteze stilului italian. Totodata, analistul sportiv a declarat ca lui Man trebuie sa i se explice ca are un anumit statut.

"Ai nevoie sa te acomodezi la campionat, Mihaila a stat atat de mult pentru ca a fost accidentat. Lui Man trebuie sa i se dea minute pentru a lua contact cu ritmul competitiei, sa ia pulsul campionatului.

La meciul cu Udinese se vedea o diferenta de personalitate intre Mihaila si Man. Mihaila intra in adversar, Man juca in lateral ca sa nu greseasca. Trebuie sa vorbeasca cineva cu Man, sa-i explice cineva ca are un statut. Nu-l bagau pe Man 15-20 minute daca nu avea un nivel bun de pregatire, mai are nevoie de timp pentru adaptare.

Problema la Parma nu este faza ofensiva, echipa a marcat destule goluri. Problema este pe partea defensiva, au pierdut puncte dupa doua meciuri in care au condus cu 2-0", a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies