"Calitatile sale pot speria aparatorii adversi!" Dennis Man, laudat de o legenda de la Parma! Cum a fost caracterizat romanul

"Calitatile sale pot speria aparatorii adversi!" Dennis Man, laudat de o legenda de la Parma! Cum a fost caracterizat romanul

Dennis Man s-a transferat la Parma in aceasta iarna, in schimbul sumei de 13 milioane de euro.

Chiar daca pana acum nu a reusit sa se remarce prin prestatiile sale, Dennis Man e privit cu incredere atat de fani, cat si de fostii jucatori ai Parmei. Luigi Apolloni, component al echipei intre 1987 si 1999, a vorbit despre ultimele transferuri ale echipei dar si despre modul in care acestea se pot adapta.

"Parma trebuie sa incerce sa se salveze, prin orice mijloace si cu orice cost. In acest moment nu e intr-o situatie prea buna. Achizitiile din ianuarie au fost bune. Fotbalisti tineri si cu calitate, precum Man si Zirkzee, pot aduce multa energie si pot lumina jocul.

Romanul vine dintr-o liga diferita, iar in Italia se cer rezultate imediate. El are insa calitati care pot speria aparatorii adversi", potrivit ParmaLive.

Parma a avut mare ghinion in ultimele doua etape, cand a condus de fiecare data cu 2-0 si a fost egalata pana la final, pierzand 4 puncte foarte importante. Echipa se afla pe locul 19, cu 15 puncte dupa 24 de meciuri jucate, la 5 puncte de primul loc care i-ar aduce salvarea. Echipa lui Man si Mihaila nu a mai obtinut o victorie din luna noiembrie a anului trecut. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies