Valentin Mihaila, laudat de jurnalistii italieni! "Are ritm si arata caracter!" Cum a fost caracterizat Dennis Man 

valentin mihaila Dennis Man Parma Serie A Stranieri Valentin Mihaila, laudat de jurnalistii italieni! "Are ritm si arata caracter!" Cum a fost caracterizat Dennis Man
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Februarie 2021, 18:09
Data actualizarii: Luni 22 Februarie 2021, 18:13

Valentin Mihaila a fost titular in premiera in weekend pentru Parma. 

Dupa primul meci in care s-a aflat in primul 11 al lui D'Aversa, fostul jucator de la Craiova a fost laudat de jurnalisti. Italienii au scris despre Mihaila ca s-a remarcat prin ritmul sau si prin caracter. 

"Acum se va spune ca putea juca mai mult in ultima luna si e adevarat. Lasand la o parte autonomia limitata (s-a stins dupa mai putin de-o ora), trebuie sa i se recunoasca meritul ca stie sa atace adversarul.

  • Valentin Mihaila, laudat de jurnalistii italieni! Are ritm si arata caracter! Cum a fost caracterizat Dennis Man

Usurinta cu care a scos penalty-ul contrasteaza insa cu apatia, prea des demonstrata in finalurile de meci de recentul Gervinho. Are ritm si este mobil, arata caracter. Intrebati-i pe Becao si pe Musso", au notat cei de la Gazzetta di Parma. 

Jurnalistii italieni au comentat si prestatia lui Dennis Man, care a evoluat aproximativ 30 de minute. 'Perla' lui Becali nu a avut nicio realizare deosebita in meciul contra lui Udinese, fiind criticat: "Are sprint si nerv. Este inca nesigur insa, trebuie sa fie mai intreprinzator.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!