Dennis Man FCSB Parma Stranieri

"Cel mai greu moment al vietii mele!" Prima REACTIE a lui Dennis Man dupa ce a PLECAT de la FCSB! Mesajul golgheterului pentru fostul club

Dennis Man (22 ani) este noul jucator al lui Parma Calcio. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 18:20
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 18:35

Fostul jucator al FCSB-ului a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 dupa ce Gigi Becali si oficialii italieni s-au inteles pentru mutarea acestuia in Serie A. 

Dennis Man a plecat spre Parma in cursul zilei de joi, iar vineri a semnat contractul cu noua sa echipa si a fost prezentat oficial. 

  • Cel mai greu moment al vietii mele! Prima REACTIE a lui Dennis Man dupa ce a PLECAT de la FCSB! Mesajul golgheterului pentru fostul club

Fotbalistul nu a reactionat pana acum, insa dupa semnarea contractului a avut un mesaj pentru fostul sau club si pentru suporteri, pe care l-a postat pe contul oficial de Instagram. 

"Cel mai greu moment al vietii mele, ziua cand trebuie sa ma despart de voi! 4 ani si jumatate Steaua mi-a fost casa, mama, tata, frate...lucruri pe care le-am lasat la Arad. 

Multumesc colegilor si staff-ului, multumesc suporterilor si voua, oamenilor care m-ati sustinut in momentele bune si in momentele mai putin bune, multumesc familiei Steaua!

Al vostru, Dennis!", a scris Man pe contul oficial de Instagram. 

Modifică setările cookies