Dennis Man FCSB Gazzetta dello Sport Manchester City Parma Stranieri

"Este rapid ca o aschie si are un sut devastator!" Dennis Man a intrat deja in atentia presei din Italia. Ce scriu jurnalistii despre interesul lui Manchester City pentru fotbalistul roman

Dennis Man s-a transferat de la FCSB la Parma in schimbul sumei de 13 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 09:14
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 09:20

Jurnalistii de la Gazzetta dello Sport i-au dedicat fotbalistului de 22 de ani un material in care prezinta ascensiunea golgheterului acestui sezon de Liga 1 de cand a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

De asemenea, in materialul intitulat "Povestea lui Dennis Man, de la refuzul lui City la cel mai scump transfer din Romania", italienii amintesc de un episod petrecut in 2010.

La acel moment, Man intrase in vederile celor de la Manchester City, insa in cele din urma mutarea nu s-a mai realizat. 

"Echipa care tocmai fusese cumparata de seicul Mansour l-a invitat in Anglia in probe, dar lucrurile nu au mers pana la capat. Insa Giuseppe Materazzi, tatal lui Marco, il remarca si ii spune celui care intermediase venirea ca Dennis va ajunge un mare jucator", a notat Gazzetta dello Sport.

Jurnalistii italieni explica in continuare ca Man a avut un an 2020 extrem de bun si noteaza ca principalele sale calitati sunt viteza si sutul.

"2020 a fost groaznic pentru toata lumea, cu exceptia acestui jucator de banda dreapta, care este rapid ca o aschie si cu un sut devastator", au scris italienii.

Modifică setările cookies