Dennis Man Parma Calcio Serie A Stranieri

Parma vinde deja tricouri cu Dennis Man! Italienii au dezvaluit si numarul de pe tricoul fotbalistului roman! Cat costa un tricou 

Dennis Man a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, iar joi a zburat catre Parma, acolo unde urmeaza sa fie prezentat oficial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 17:52
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 17:58

Desi italienii nu au anuntat oficial transferul lui Dennis Man, oficialii Parmei s-au ocupat deja de detaliile magazinului online al clubului. Astfel, incepand cu ziua de vineri, fanii pot cumpara tricouri cu Dennis Man. 

Totodata, s-a dezvaluit si numarul pe care fotbalistul roman il va purta in tricoul Parmei. Dennis va evolua cu acelasi numar ca la FCSB, 98, a carui semnificatie o reprezinta anul nasterii sale. 

  • Parma vinde deja tricouri cu Dennis Man! Italienii au dezvaluit si numarul de pe tricoul fotbalistului roman! Cat costa un tricou

Pretul unui tricou standard, pentru meciurile de acasa, cu numele lui Man si insemnele clubului incluse, se ridica la 99 de euro. 

Prezentarea oficiala a lui Dennis Man va avea loc in cursul saptamanii viitoare, dupa meciul cu Napoli, cand vor fi primite toate actele transferului, astfel incat sa fie inregistrat in Liga, pentru a putea evolua. 

Modifică setările cookies