Stranieri

Dennis Man a fost ANUNTAT OFICIAL la Parma! Italienii l-au prezentat pe fotbalistul roman. Reactia GENIALA a lui Mihaila 

Dennis Man a ajuns joi in Italia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 18:05
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 23:12

18:45 In asteptarea anuntului oficial in cazul transferului lui Dennis Man, italienii s-au folosit de celalalt roman de la club, Valentin Mihaila, pentru a-l introduce pe Man! Oficialii Parmei au intrat in jocul fanilor, care cereau ca Man sa fie anuntat si l-au filmat pe Mihaila, in timp ce statea pe contul oficial al clubului de Instagram si a strigat: "Announce Man!" (Anuntati-l pe Man!). 

Ulterior, a venit si anuntul clubului pentru transferul lui Dennis. 

  • BREAKING NEWS | Parma a AMANAT prezentarea oficiala a lui Dennis Man! Care este meciul in care ar putea debuta in Serie A


18:20 In ciuda zvonurilor aparute, italienii l-au prezentat pe Dennis Man in cursul zilei de vineri ca noul jucator al clubului. 

Fotbalistul roman a semnat un contract valabil pana la data de 30 iunie 2025, dupa cum anunta clubul. 


Fostul jucator de la FCSB a trecut vizita medicala la Parma, iar anuntul oficial al transferului sau era asteptat astazi.

Cu toate astea, se pare ca fotbalistul nu va fi prezentat oficial la clubul din Serie A decat saptamana viitoare, dupa meciul cu Napoli. Asta pentru ca italienii asteapta realizarea tuturor actelor de transfer pentru a-i putea obtine dreptul de joc. 

In aceste conditii, antrenorul Roberto D'Aversa nu il va putea convoca pentru meciul de duminica, desi Gigi Becali anuntase concretizarea transferului spunand: "Da, Man are meci duminica pentru Parma". 

Meciul in care Man ar putea debuta in Serie A este cel cu Bologna, programat pe 7 februarie. 

Dennis Man va fi jucatorul italienilor pana in 2025, urmand a incasa in fiecare sezon circa 1 milion de euro. 

FCSB va primi de la Parma 11 milioane de euro plus inca doua milioane, care vor fi platite odata cu indeplinirea unor conditii. Detalii AICI.

Modifică setările cookies