„Încă nu se știe sexul copilului, dar voi fi naș!” Cine e milionarul care îi va boteza copilul lui Reghecampf

Laurentiu Reghecampf adrian thiess anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Stiri Anamaria Prodan și Adrian Thiess
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 14:15
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 14:16

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan. 

Antrenorul Universității Craiova a confirmat că se va despărți de impresar după ce au apărut zvonurile conform cărora presupusa iubită a sa ar fi însărcinată. Deși nu a vorbit despre posibila sarcină, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că a depus actele de divorț. 

Anamaria Prodan a negat cu vehemență, la fiecare apariție publică, faptul că ar divorța de soțul său, iar într-un interviu acordat pentru „La Măruță”, în care apărea alături de Adrian Thiess, a declarat că ea și omul de afaceri îi vor fi nași de botez, în cazul în care zvonurile se confirmă. 

  • Anamaria Prodan și Adrian Thiess

„Va fi un botez superb!”

La o zi după apariția Anamariei alături de milionarul om de afaceri, acesta a oferit un interviu în Cancan, acolo unde a declarat că a acceptat să fie nașul de botez al copilului. Mai mult, bărbatul a declarat că și-ar dori, în cazul în care este băiat, ca bebelușul să fie botezat după numele său. 

„Reghe e fratele meu și e normal, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi, asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian. Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă”, a spus afaceristul pentru Cancan

Adrian Thiess este un om de afaceri apropiat de familia Prodan-Reghecampf. Milionarul este cunoscut deja pentru mai multe evenimente importante pe care le-a organizat în România. Acesta l-a adus pe Ronnie O'Sullivan în repetate rânduri în țară, pentru meciuri demonstrative, iar în 2012 a organizat amicalul de lux dinre Dinamo și FC Barcelona. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!