Stiri

„Dacă e adevărat că va avea copil, eu devin nașa fiicei lui!” Anunț exploziv al Anamariei Prodan despre divorțul de Reghecampf

Anunțul despărțirii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține primele pagini ale tabloidelor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:03
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:05

Totul a plecat după zvonurile apărute în presă, conform cărora, antrenorul Universității Craiova și presupusa sa iubită așteaptă un copil, iar bărbatul își dorește să divorțeze de impresar. Ulterior, Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorț. 

După ce l-a 'înțepat' inițial pe soțul său pentru declarațiile făcute, Anamaria Prodan a vorbit despre zvonurile apărute și a ținut să dezvăluie într-un interviu acordat pentru emisiunea „La Măruță” că nu divorțează de Reghecampf. Alături de ea se afla și Adrian Thiess, cel despre care s-a scris că a acceptat să fie nașul copilului antrenorului. 

Întrebată despre presupusa iubită a tehnicianului, dar și despre zvonurile legate de o posibilă sarcină, Anamaria a oferit o reacție de-a dreptul explozivă, declarând că în cazul în care zvonurile se confirmă, îi va năși fetița lui Reghecampf. 

„Nu știm cine e asta, nu mai promovați non valori! Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorțez eu”, a spus Anamaria Prodan pentru emisiunea „La Măruță”

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies