„Dacă e adevărat că va avea copil, eu devin nașa fiicei lui!” Anunț exploziv al Anamariei Prodan despre divorțul de Reghecampf

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:03
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:05

Anunțul despărțirii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține primele pagini ale tabloidelor. 

Totul a plecat după zvonurile apărute în presă, conform cărora, antrenorul Universității Craiova și presupusa sa iubită așteaptă un copil, iar bărbatul își dorește să divorțeze de impresar. Ulterior, Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorț. 

După ce l-a 'înțepat' inițial pe soțul său pentru declarațiile făcute, Anamaria Prodan a vorbit despre zvonurile apărute și a ținut să dezvăluie într-un interviu acordat pentru emisiunea „La Măruță” că nu divorțează de Reghecampf. Alături de ea se afla și Adrian Thiess, cel despre care s-a scris că a acceptat să fie nașul copilului antrenorului. 

Întrebată despre presupusa iubită a tehnicianului, dar și despre zvonurile legate de o posibilă sarcină, Anamaria a oferit o reacție de-a dreptul explozivă, declarând că în cazul în care zvonurile se confirmă, îi va năși fetița lui Reghecampf. 

„Nu știm cine e asta, nu mai promovați non valori! Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorțez eu”, a spus Anamaria Prodan pentru emisiunea „La Măruță”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!