"Am depus actele de divorț". Ce se întâmplă în cuplul Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf 

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan divort Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:50
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:56

Laurențiu Reghecampf este pe cale să pună capăt căsniciei cu Anamaria Prodan, potrivit declarațiilor făcute de acesta pentru o publicație din România. 

"Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.", au fost declarațiile oferite de antrenorul Universității Craiova pentru cancan.ro.

În urmă cu câteva zile, în presa tabloidă din țară a apărut informația potrivit căreia Laurențiu Reghecampf și Corina, presupusa parteneră a tehnicianului, ar urma să devină părinți, femeia fiind însărcinată în trei luni.

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Anamaria Prodan (48 de ani) sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!