Liga 1

Adrian Mititelu Jr., derapaj la adresa lui Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf: ”Să își vadă de amantele lui prostituate!”

Nu este liniște între Universitatea Craiova și FCU Craiova.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 08:36
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 09:09

Înaintea duelului direct dintre cele două echipe, Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf au declarat că FCU Craiova încearcă să organizeze duelul fără spectatori, deoarece adversarii lor ar avea mai mulți suporteri în tribune.

Adrian Mititelu Jr., cel ce a preluat conducerea echipei după ce tatăl său a fost încarcerat, i-a atacat dur pe cei doi reprezentanți ai Universității Craiova, în încercarea de a clarifica situația.

„Aș vrea să clarific anumite speculații. Clubul nostru nu boicotează intrarea suporterilor pe stadion. Așa cum a declarat și președintele CNCD, Csaba Asztalos, certificatul verde și diferențierea vaccinați-nevaccinați sunt în afara legii.

Masa noastră de suporteri și ultrașii din Peluza Sud fac parte din cei 70% de români nevaccinați. În România nu există absolut nicăieri scris ce se întâmplă în cazul în care se depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ce aberează Rotaru și Reghecampf sunt povești.

Când noi aveam 30.000 de suporteri pe stadion, Rotaru lua bani cu dobândă de la Mircea Sandu. Este un pitic grizonat și frustrat, cu dinți calcaroși. Iar în ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. 

Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, a conchis Adrian Mititelu Jr., conform GSP.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies