FOTO "Vă spun foarte sincer!" Reacția savuroasă a lui Gigi Becali despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan 

Gigi Becali anamaria prodan divort Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 09:38
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 09:44

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan.

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova nu a vrut să comenteze decizia în vreun fel, singurele declarații pe care le-a făcut fiind strict legate de prezentarea acestei hotărâri. 

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și-a exprimat părerea cu privire la acest subiect, reacția acestuia fiind una surprinzătoare. 

"Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine", a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Anunțul lui Laurențiu Reghecampf
 

"Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.", au fost declarațiile oferite de antrenorul Universității Craiova pentru cancan.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!