VIDEO EXCLUSIV Lui Laurențiu Reghecampf nu i-a ieșit predicția pentru finala EURO 2024: ”Am luat caii morți!” + cum a comentat prestația Franței

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 00:40
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 00:40

Spania a învins-o cu scorul de 2-1 pe Franța în semifinala EURO 2024 și s-a calificat în ultimul act al turneului final.

Laurențiu Reghecampf: ”Eu cred că am luat caii morți!”

Într-o intervenție la emisiunea Studio EURO 2024, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că nu i-a ieșit predicția pentru finala Campionatului European. Antrenorul s-ar fi așteptat ca în ultimul act să se înfrunte Franța și Anglia, însă Spania a eliminat ”Cocoșul Galic”.

Reghecampf a mărturisit că a fost dezamăgit de prestația francezilor, care, în opinia sa, la fel ca și în celelalte meciuri de la turneul final, ”nu au jucat nimic”

Nu ne-a ieșit finala Anglia – Franța. Să vedem dacă bate Anglia, eu cred că am luat caii morți. Ambele echipe au fost foarte slabe. Nici Anglia, nici Franța nu mi-au plăcut.

Eu cred că Spania a continuat ceea ce a jucat până acum, a încercat să joace fotbal non-stop, au jucători de valoare în față, fac diferența în momentele importante. Franța, mai nimic, la fel ca la toate meciurile. Nu au primit goluri, dar nici nu au un joc extraordinar. Eu cred că Spania a meritat în finală”, a spus Laurențiu Reghecampf la Studio EURO 2024.

VIDEO Rezumatul meciului Spania - Franța 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!