Laurentiu Reghecampf Liga 1 Universitatea Craiova Superliga

VIDEO Laurențiu Reghecampf, apel pentru salvarea lui Dinamo înaintea duelului direct din etapa a zecea

Universitatea Craiova primește, luni, ora 21:00, vizita lui Dinamo, în ultimul meci al etapei a zecea din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 15:30
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 15:44

Laurențiu Reghecampf trage un semnal de alarmă înaintea duelului cu „câinii”. Antronorul oltenilor susține că meciul cu Dinamo, de pe „Ion Oblemenco”, în ciuda situației în care se află acum „roș-albii”.

„Derby, meci important pentru noi, indiferent de situația celor de la D0inamo, pe noi ne interesaza numai victoria. Situația noastră în clasament nu e una bună, nu vrem să facem pași greșiți. Indiferent de momentul prin care trece echipa în clipa de față, Dinamo, rămâne Dinamo.

Vreau mâine seară un meci unde echipa noastră să joace un fotbal frumos să domine din toate punctele de vedere”, a spus Laurențiu Reghecamps la conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo.

Reghe, apel pentru salvarea lui Dinamo înaintea meciului direct

Antrenorul Universității Craiova a susținut că nu și-ar dori ca Dinamo să dispară de pe prima scenă fotbalistică din România și a lansat o invitație către toți cei care pot, să vină să ajute clubul din „Groapă”.

„Nu mi-aș dori ca Dinamo să iasă din harta fotbalului românesc sau să aibă probleme foarte grave. Istoria și tradiția acestui club merită ca oamenii să vină și să ajute”, a mai spus Reghecampf.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies