Fosta sotie a lui Cristi Borcea REFUZA sa mai ia legatura cu Gigi Becali! Motivul pentru care Alina Vidican nu vrea sa mai auda de nasul sau

Cristi Borcea Alina Vidican Gigi Becali Stiri Fosta sotie a lui Cristi Borcea REFUZA sa mai ia legatura cu Gigi Becali! Motivul pentru care Alina Vidican nu vrea sa mai auda de nasul sau
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 11:53
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 11:54

Gigi Becali a fost nasul de cununie al lui Cristi Borcea si Alina Vidican, insa odata cu divortul celor doi, relatiile s-au racit. 

Patronul FCSB a acceptat sa ii fie nas lui Cristi Borcea in casatoria cu Alina Vidican, femeia pentru care si-a parasit prima sotie, Mihaela Borcea. Vidican i-a fost amanta 8 ani fostului finantator al lui Dinamo, pana cand intr-un final Borcea a divortat si a decis sa se casatoreasca cu ea. 

Cunoscut pentru credinta sa, Gigi Becali a fost de acord sa il cunune pe Borcea, insa casnicia celor doi nu a tinut dupa ce fostul patron al 'cainilor' a pus ochii pe Valentina Pelinel, cea cu care s-a casatorit ulterior. 

Gigi Becali a declarat recent ca nu a fost de acord cu atitudinea lui Borcea, motiv pentru care a refuzat sa il mai cunune si a doua oara, desi i-a propus. Cu toate astea, Alina Vidican a rupt orice legatura cu patronul FCSB dupa divort. Motivul ar fi faptul ca Becali a acoperit 'aventura' lui Borcea cu Pelinel, anunta impact.ro. 

"Ea a considerat ca Becali a stiut mereu de relatia dintre Cristi si Valentina si nu a facut nimic, desi se declara familist convins. Mai mult, ea ii reproseaza nasului ca ar fi legat, pe ascuns, o amicitie cu Valentina, pe care a acceptat-o mult prea repede ca fiind parte din familie. Alina s-a simtit tradata, pur si simplu a luat-o ca pe un complot impotriva ei", au transmis surse apropiate Alinei pentru sursa citata. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!