A REFUZAT sub orice forma sa il mai cunune o data! Explicatia lui Gigi Becali pentru Cristi Borcea: "I-am zis ca nu vreau sa o supar pe Pelinel, dar 'luati-va nasi!'"

Cristi Borcea Gigi Becali Stiri A REFUZAT sub orice forma sa il mai cunune o data! Explicatia lui Gigi Becali pentru Cristi Borcea: "I-am zis ca nu vreau sa o supar pe Pelinel, dar 'luati-va nasi!'"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2020, 21:25
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2020, 21:40

Gigi Becali si Cristi Borcea sunt cunoscuti pentru relatia de prietenie care ii leaga. Patronul FCSB l-a cununat pe fostul finantator al lui Dinamo. 

Cristi Borcea a fost casatorit cu Mihaela Borcea, de care a divortat dupa 23 de ani de mariaj. Dupa divortul de Mihaela, Borcea s-a casatorit cu Alina Vidican, iar patronul FCSB a facut un compromis si a acceptat sa il cunune. 

Situatia nu a stat la fel si in cazul celei de-a treia casatorii. Divortat de Alina Vidican, Cristi Borcea s-a casatorit cu Valentina Pelinel, insa de aceasta data, Gigi Becali a refuzat sa il mai cunune. 

Patronul FCSB a explicat motivul pentru care nu a mai vrut sa ii fie nas lui Cristi Borcea. 

"El voia sa il mai nasesc, insa eu nu ma joc, eu cand l-am cununat pe Cristi, ca-l iubesc, i-am spus asa: << Bai, fii atent, o lasi pe Mihaela, te casatoresti cu Alina. Dar eu nu sunt omul sa cunun la misto si la vrajeala. Te cunun ca parinte spiritual si, pentru mine, tu esti finul si ea e fina, Alina>>. 

Cand a lasat-o pe Alina, i-am zis ca nu vreau sa o supar pe Pelinel, dar, copii, luati-va nasi. Pentru mine, Alina e fina si copiii cu Alina care au fost botezati de mine, ca nu ne jucam de-a nasitul. 

Dragostea e altceva, daca o iubesti nu o lasi niciodata, o tii toata viata. 

Eu i-am zis lui ca, atunci cand ii critic pe oamenii care isi lasa nevestele, nu fac aluzie la el. Prima nevasta este dar, a doua este mila, te lasa Dumnezeu, ca tu esti vagabond, sa o lasi pe prima, sa o iei pe a doua, din mila pentru tine te iarta, dar a treia se zice ca este blestemul", a declarat Gigi Becali la Antena3. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!