GALERIE FOTO Athos Fashion. Gigi Becali a etalat din nou vestimentația cu accente religioase

Gigi Becali masina gigi becali palat gigi becali tinuta gigi becali vestimentatie gigi becali Stiri Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Februarie 2024, 22:57
Data actualizarii: Marti 20 Februarie 2024, 22:58

Patronul FCSB a vorbit astăzi cu jurnaliștii despre câștigarea procesului la CEDO și despre situația FCSB, după egalul cu FCU Cluj.

Așteptat de jurnaliști la palatul său de pe Aleea Alexandru, la câteva zeci de metri de sediul PNL și de Ambasada Ucrainei, latifundiarul a coborât din Rolls-Royce-ul Ghost Black Badge 2022 de 400.000 de euro într-o ținuta excentrică, dar devenită deja tradițională. 

Trening de catifea și fes cu o cruce roșie

În ultimul timp, Gigi Becali pare să fi renunțat la purtarea numeroaselor sale costume făcute la comandă și a făcut celebră o vestimentația sport cu accente religioase. Acesta a venit îmbrăcat din nou în treningul din catifea neagră, înscripționat în dreptul inimii cu mesajul ortodox "IC XC NIKA" ("Iisus Nika" - "Iisus Hristos, Biruitorul"). Pe cap a avut o căciulă neagră cu o cruce roșie în frunte, în picioare a etalat niște bocanci lejeri la modă și în mâna dreaptă a frământat un șirag de mătănii de rugăciune albastre. 

  • Palatul lui Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea

Păzit de bodyguarzi și așteptat de oameni nevoiași

Păzit de doi bodyguarzi și cu alți câțiva angajați în apropiere, acesta a vorbit câteva zeci de minute cu jurnaliștii în curtea din fața clădirii, apoi a parcat mașina în stânga palatului și a intrat pe intrarea laterală, probabil pentru a discuta cu călugării și preoții pe care îi găzduiește sau care au venit să-i ceară ajutorul pentru realizarea diverselor proiecte religioase.

Ca de obicei, în zonă se aflau și aproximativ 30 de oameni nevoiași, care ar fi dorit să îi câștige atenția pentru a îi spune ce probleme au și cum ar putea banii miliardarului să le rezolve. Statuia aurită înfățișându-l pe Iisul pe cruce, a fost din nou fotografiată de zeci de turiști, care se plimbau prin zonă, sau de refugiații ucraineni, care se îndreptau spre ambasada aflată la o aruncătură de băț de somptuoasa clădire. 

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!