VIDEO „În fiecare zi?!” Gigi Becali, scos din minți de oamenii care s-au strâns să cerșească la Palat

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 August 2023, 15:29
Data actualizarii: Vineri 04 August 2023, 15:31

Gigi Becali (65 ani) a vorbit după victoria echipei sale din al doilea tur al preliminariilor UEFA Conference League, scor 4-2.

Gigi Becali s-a arătat încântat de calificarea echipei sale în turul al treilea al preliminariilor UEFA Conference League, însă nu a fost mulțumit de jocul fotbaliștilor săi, cu puține excepții. Finanțatorul vicecampioanei României a vorbit în fața Palatului său din Aleea Alexandru. 

Gigi Becali s-a enervat pe cerșetorii de la Palat 

În timp ce oferea declarațiile, Gigi Becali a sesizat numărul mare de cerșetori strânși în fața Palatului și a avut o ieșire nervoasă. Patronul de la FCSB a început să îi certe pe aceștia în timpul declarațiilor, reproșându-le că în fiecare zi se strâng acolo. 

„Băi, în fiecare zi? În fiecare zi? Hai, duceți-vă acasă! În fiecare zi doar aici stați”, a declarat Gigi Becali vineri. 

De-a lungul timpului Gigi Becali s-a remarcat prin actele sale caritabile, iar în fața Palatului său s-au strâns mereu persoane care îi cereau bani, în perioada sărbătorilor în special cozile fiind extrem de lungi. 

VIDEO - Declarațiile complete ale lui Gigi Becali 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!