VIDEO Robert Glință a vorbit despre descalificarea lui Justin Ress. „M-am simțit un pic trist”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 09:25
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 11:36

Robert Glință a vorbit duminică seară la conferința de presă specifică revenirii în țară, de la Campionatul Mondial de natație.

Glință a căpătat poziția a patra, la egalitate cu grecul Apostolos Christoiu (24,57 secunde), la finala probei 50 m spate de la Campionatul Mondial de natație, din Budapesta, datorită descalificării lui Justin Ress.

Americanul, în urma contestației, și-a revendicat prima poziție în cadrul finalei și l-a făcut pe înotătorul român să cadă pe poziția a cincea.

„Nu am simțit nicio emoție negativă la adresa americanului”

Glință a dezvăluit că nu a fost deloc supărat în urma contestației făcute de Justin Ress, care l-a făcut să cadă o poziție în clasament. Înotătorul român chiar s-a bucurat după ce a aflat vestea că americanul și-a recăpătat aurul la 50 m spate.

„Nu vreau ca domnul arbitru Dan Ardelean, care este aici lângă mine, să mă judece, dar cu siguranță nu m-am supărat deloc, nu am simțit nicio emoție negativă la adresa americanului.

Ba chiar m-am simțit un pic trist pentru el, pentru că îi știam potențialul, știam cât de bun este și nu e ca și cum a făcut o infracțiune gravă, a furat startul sau a depășit linia de 15 metri, așa că m-am bucurat oricum pentru american”, au fost cuvintele lui Robert Glință la revenirea în țară.

Glință, mândru de realizările sale

Înotătorul român a specificat că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat la Mondiale a fost momentul în care s-a simțit mândru de realizarile sale.

„Pentru mine, nu a schimbat oricum prea mare lucru, locul 4 sau locul 5, la egalitate cu grecul. Pentru mine, sentimentul, mai presus de orice, este de mândrie că am acest privilegiu și onoare să mă aflu din nou printre cei mai buni", a mai precizat Glință.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!