Campionatul Mondial de natatie Budapesta Justin Ress Alte sporturi

Cum e să fii campion mondial pentru un minut. Explicația pentru descalificarea lui Justin Ress, din cursa în care Glință a încheiat pe locul 4

Justin Ress (24 ani) a fost descalificat în urma arbitrajului video în finala de la 50 m spate, unde a concurat și românul Robert Glință, locul 4.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 19:23
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 20:11

În urma arbitrajului video, Justin Ress a fost descalificat de la Mondialul de la Budapesta, din cauza unei probleme la finiș. Americanul a plonjat spre plăcuța pe care trebuie s-o atingă cu mâna printr-o mișcare nefirească, pe sub apă.

Înotătorul a fost complet scufundat la finiș, iar Swimming Wolrd Magazine a anunțat că acesta a fost motivul real al descalificării.

Hunter Armstrong, campion mondial la Budapesta

Hunter Armstrong ar fi trebuit să fie pe poziția a doua, dar descalificarea lui Ress i-a adus aurul. Timpul obținut de Armstrong a fost de 24.14 secunde. Ocupantul locului secund, polonezul Ksawery Masiuk, a scos 24.49.

Robert Glință a încheiat pe locul 4 finala, iar România a terminat concursul de înot din cadrul Campionatului Mondial de natație cu două medalii de aur, cucerite de David Popovici, la 100 m liber și 200 m liber. 

Sosirea lui David Popovici e mâine, de la 21:00, în direct la PRO ARENA. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!