"Mi-au fost furati 500.000 euro!" Acuzatii incredibile ale lui Ion Tiriac dupa ce a finantat construirea patinoarului de la Otopeni
Miercuri 04 Aprilie 2018, 11:38

"Mi-au fost furati 500.000 euro!" Acuzatii incredibile ale lui Ion Tiriac dupa ce a finantat construirea patinoarului de la Otopeni

Ion Tiriac acuza ca i s-au furat 500.000 de euro!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Ion Tiriac a finantat construirea unui patinoar in localitatea Otopeni. El a platit 3.5 milioane de euro. Fostul mare tenismen spune ca o parte din suma a disparut fara urma.

"Am facut un patinoar cu 3.5 milioane euro la Otopeni, dar 500 de mii de euro mi-au fost furati pentru ca asta e Romania", a spus Tiriac.

Patinoarul din Otopeni are o suprafata totala de 4.863 metri patrati si o capacitate de 500 de locuri si este destinat copiilor si juniorilor.

"Pe acel patinoar poti sa joci finala de Campionat Mondial. Ok, are 500 de locuri, dar n-am vrut mai mult pentru ca nu vreau competitii acolo. Vreau ca tinerii sa faca sport", a mai adaugat el.

In prezent, patinoarul de la Otopeni este singurul care functioneaza in zona Bucuresti-Ilfov, dat fiind ca fosta arena Mihai Flamaropol a fost demolata.VIDEO PROTVPLUS.RO

Autorul atacului din Strasbourg a fost împuşcat de poliţie