Scandalos! Ce a facut Bale la golul fabulos al lui Cristiano Ronaldo! E acesta gestul cu care si-a semnat plecarea de la Real?
Miercuri 04 Aprilie 2018, 10:42

Scandalos! Ce a facut Bale la golul fabulos al lui Cristiano Ronaldo! E acesta gestul cu care si-a semnat plecarea de la Real?

Cristiano Ronaldo a marcat un supergol in meciul cu Juventus, dar nici macar reusita din foarfeca a colegului sau nu l-a miscat pe Bale.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Gareth Bale este suparat foc si pare ca e tot mai decis sa o paraseasca pe Real Madrid. Galezul e nemultumit de statutul sau la echipa, acesta devenind rezerva.

Bale a fost surprins in timpul meciului cu Juventus chiar in momentul reusitei de 2-0 a lui Ronaldo.

Galezul a refuzat sa se bucure si nu a schitat nici macar un gest, in vreme ce toti colegii sai celebrau reusita lui Cristiano.

"E incredibil! Cel mai bun prieten al sau e telefonul mobil, in care se refugiaza aproape obsesiv pentru a face timpul sa treaca", au scris jurnalistii spanioli la final.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"