Miercuri 04 Aprilie 2018, 09:29

"Am vazut multe la viata mea, dar asta..." Fabulos! Lumea fotbalului se inclina in fata lui Ronaldo! Lineker si Crouch, cele mai tari reactii

Cristiano Ronaldo a fost la inaltime cu Juventus. La propriu! Starul portughez al Realului a marcat dintr-o superfoarfeca!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Real Madrid a castigat cu 3-0 pe terenul lui Juventus si este cu un pas si jumatate in semifinalele UEFA Champions League. Ronaldo a fost MVP-ul partidei, marcand o dubla. Una dintre reusite a fost cu adevarat spectaculoasa.

La scurt timp dupa golul din foarfeca a lui Ronaldo, o multime de nume importante din lumea fotbalului au reactionat. Gary Lineker si Peter Crouch sunt doua dintre acestea.

Lineker a ramas fara aer. "Am vazut multe goluri fantastice la viata mea, dar acesta te lasa fara respiratie", a scris Lineker.

Peter Crouch si-a amintit de foarfeca sa din meciul Liverpool - Galatasaray, din sezonul 2006/07.

"Doar cativa dintre noi pot face asa ceva", a scris Crouch.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea