Miercuri 04 Aprilie 2018, 09:51

"Aroganta" lui Zidane de la finalul partidei, chiar daca gestul din timpul meciului l-a tradat! Ce a spus despre executia lui Ronaldo de la Torino

Zinedine Zidane a ramas si el uimit de golul lui Ronaldo in timpul meciului cu Juventus. La final, el a bravat putin: "Reusita mea din 2002 a fost mai frumoasa".

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Cristiano Ronaldo a fost MVP-ul lui Real Madrid la Torino, marcand doua dintre cele trei reusite ale echipei spaniole pe terenul lui Juventus. Real a castigat cu 3-0!

La final, Zinedine Zidane a comentat si el super-executia lui Cristiano Ronaldo de la golul de 2-0. Portughezul l-a invins pe Gigi Buffon din foarfeca!

Zidane a spus ca reusita sa din finala cu Bayer Leverkusen, din urma cu 16 ani, a fost mai frumoasa.

Totusi, in timpul meciului, Zidane nu si-a crezut ochilor cand a vazut executia lui Cristiano.

"Cristiano a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din istorie, dar cel inscris de mine la Glasgow a fost mai frumos. Jos palaria in fata acestei reusite de calitate. Ronaldo face atatea lucruri pe teren si ma bucur pentru realizarile lui", a spus Zidane.

Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea